ABOUT

THE ORGANIZERS 

Er zit een groep organisaties achter de Nederlandse delegatie. Hieronder is een overzicht te vinden van wie dat zijn, en als u specifiek contact zoekt met een organisatie over ECF 2020, wie de relevante contactpersoon is.

VOOR BEDRIJVEN

Bedrijven uit de verschillende regio's in Nederland gaan mee naar Boston, o.a. uit de regio's Brainport Eindhoven, Amsterdam en Noord Nederland.  Grote bedrijven zoals ASML en minder grote bedrijven via de startup community StartupAmsterdam uit Amsterdam. Heb je vragen over hoe jij daar als bedrijf top personeel kan halen tijdens deze unieke Boston trip neem dan contact op met Michiel Kasteleijn van regio Noord Nederland.

Michiel Kasteleijn

International Welcome Center North

+31 (0)6 22 44 61 55

michiel.kasteleijn@iwcn.nl

VOOR KENNISINSTELLINGEN

ACADEMICTRANSFER

AcademicTransfer is hét carrièreportal van de Nederlandse wetenschap en zorgt onder meer voor de mondiale zichtbaarheid van de Nederlandse kennisinstellingen. Dit doet ze online via academictransfer.com en factcards.nl en fysiek door bijvoorbeeld deelname aan internationale PhD career events. AcademicTransfer faciliteert deelname aan de ECF door bijvoorbeeld een side program in Boston in samenwerking met Holland Innovation Network. 

VOOR ALUMNI

UNIVERSITEITEN IN DELEGATIE

Julma Braat

+ 31 (0)40 247 2776

J.A.C.L.Braat@tue.nl

REGIONAAL

AMSTERDAM

Igneta Skliaustytė

StartupAmsterdam

i.skliaustyte@amsterdam.nl

EINDHOVEN

Richard Kerste

Brainport

+ 31 (0)6 34 73 88 00

r.kerste@brainportdevelopment.nl

GRONINGEN

Michiel Kasteleijn

International Welcome Center North

+31 (0)6 22 44 61 55

michiel.kasteleijn@iwcn.nl

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Yelp Icon